Pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe spletne strani Irmedia.si
  1. Splošna določila
Beseda sistem, spletna stran, se nanaša na spletno stran irmedia.si, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.irmedia.si, vključno s profili uporabnikov, članki in vsemi ostalimi besedili, ki so objavljeni na spletni strani. Lastnik spletne strani irmedia.si je podjetje Zoran Šmid s.p., ir media, medijska produkcija in informatika.
  1. Pogoji uporabe
Splošni pogoji določajo pogoje uporabe spletne strani irmedia.si. Z uporabo spletnih strani in storitev se strinjate s pogoji uporabe.
  1. Vsebine portala
Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani so last lastnika in skrbnika spletne strani irmedia.si. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij, gradiv in slik z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti na kakršen koli način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Določene vsebine so dostopne le registriranim uporabnikom spletne strani irmedia.si. Ta vsebina torej ni dostopna širši javnosti ampak zgolj registiranim uporabnikom.
  1. Osebni podatki
Z vpisom vaših podatkov zagotavljate resničnost in pravilnost vpisanih podatkov, ter hkrati dovoljujete dostop do podatkov pooblaščenim osebam. Vaši podatki se bodo hranili, dokler ne zahtevate njihovega izbrisa oziroma izbrišete profil. Prav tako v profilu niso vidni ostali osebni podatki, to je vaš email razen v primeru, če jih objavite sami. Osebni podatki (email naslov, datum rojstva) niso vidni ostalim uporabnikom, kljub temu, da je uporabnik registriran. Pri modelih je v njihovem profilu vidno samo uporabniško ime. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam, jih ne objavljamo na drugih straneh in jih ne uporabljamo v druge namene.
  1. Varstvo osebnih podatkov
Z vpisom uporabnika v bazo se podatki shranijo v bazo. Uporabnik ob vpisu izbere uporabniško ime in geslo. Svoj uporabniški račun pa mora uporabnik še dodatno aktivirati z obiskom povezave, ki jo prejme v svoj email nabiralnik. Osebno geslo shranite na varnem mestu in ga ne posredujete ostalim osebam. V primeru suma zlorabe gesla, si pridružujemo pravico do blokade oz. izbrisa uporabniškega računa.
  1. Dostopnost spletne strani irmedia.si
Skrbnik portala praviloma zagotavlja dostop do portala vse dni v letu, 24 ur na dan, razen kadar se vršijo krajši posegi v sistemu zaradi tehničnih razlogov, posodobitve sistema, posodobitve spletne strani ali kadar je portal nedosegljiv zaradi ‘višje sile’ ali ostalih dejavnikov, ki niso odvisni od nas (delovanje celotnega omrežja itd.)
  1. Izguba podatkov
Spletna stran Irmedia.si ne zagotavlja arhiva vaših podatkov in ostale vsebine kot so slike in dokumenti, ki jih posredujete. Za varnostne kopije podatkov ste zadoženi vi sami. V primeru izgube podatkov in ostalega materiala, ki ste ga posredovali ne odgovarjamo za morebitno škodo, ki je bila s tem narejena.
  1. Storitve
Storitve, predstavljene na irmedia.si ponuja skrbnik sistema irmedia.si. V primeru plačljivih storitev bodo cene objavljene v veljavnem ceniku na irmedia.si. Račun za opravljeno storitev izstavi skrbnik sistema. Naročnik pa se obvezuje poravnati račun v roku, ki je določen na računu.
  1. Končne določbe
Splošni pogoji uporabe veljajo vse do preklica. Splošni pogoji sistema irmedia se lahko kadarkoli spremenijo v skladu z odločitvijo skrbnika. Pri tem se šteje, da se uporabnik s spremembami strinja in soglaša, če nadaljuje z uporabo sistema. Uporabnik, ki se registrira v sistem irmedia se prav tako zavezuje da se strinja in soglaša s splošnimi pogoji in pogoji uporabe sistema irmedia. Za vse dodatne informacije v zvezi z uporabo sistema in vašimi morebitnimi vprašanji smo vam na voljo na email: zoran@irmedia.si  

Pogoji uporabe za naše člane – modele  

Z registracijo v spletno stran irmedia.si se strinjate in v celoti sprejemate pogoje uporabe in splošne pogoje storitve irmedia.  

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Z registracijo v spletno stran Irmedia pa se strinjate da vaše podatke, kot so kraj bivanja, vrsta fotografiranja,….. lahko posredujemo ostalim osebam. Nikoli ne posredujemo vašega elektronskega naslova. Ponudbe za sodelovanje boste prijavljeni modeli prejemali na elektronsko pošto. Ponudbo za sodelovanje boste prejemali od nas (Irmedia) in ne od ostalih obiskovalcev in registriranih uporabnikov. Vsako ponudbo lahko sprejmete ali zavrnete. V primeru, da ponudbe niste prejeli od nas ampak od tretje osebe, ponudbo lahko zavrnete. V primeru, da jo sprejmete, pomeni da se s ponudbo strinjate. Za registracijo v spletno stran irmedia.si morate biti stari 18 let. Registracija mlajših oseb je prav tako možna, vendar njihove fotografije ne moramo objavljati v različnih medijih dokler ne dopolnijo 18.let. Prav tako mlajše osebe od 18. let ne morajo sodelovati kot akt model.  

V vašem profilu je prepovedano objavljati vaše osebne podatke (telefonske številke, email naslove itd.). Prav tako je prepovedana objava kontaktnih informacij, če so le ti del slike ali so kako drugače vidni oz. dostopni javnosti. Do vašega profila ima dostop širša javnost, zato premislite kakšne informacij boste javnosti razkrili in katerih ne boste. Za morebitne posledice ne odgovarjamo! Pridržujemo si pravico, da vas ob primeru takšne objave opozorimo. Ob neupoštevanju opozorila vas odstranimo iz spletne strani.  

V primeru, da bodo vaši osebni podatki objavljeni z vaše strani v ‘poljih’, ki niso namenjena za to jih bomo takoj, ko jih opazimo zbrisali oz. jih prekrili.  

Na naši strani je za vaše osebne podatke dobro poskrbljeno, vaša dolžnost pa je da za vaše osebne podatke poskrbite tudi sami in jih ne objavljate v poljih, ki so vidni v vašem profilu in niso namenjeni za objavo tovrstnih podatkov.  

Prepovedana je registracija druge osebe. Vsak uporabnik SE MORA registrirati sam, strinjati pa se mora tudi s pogoji uporabe spletne strani Irmedia.si. Irmedia spremlja prijave svojih članov. V primeru kršitve bomo ustrezno ukrepali oz. kršitev prijavili pristojnim osebam. Z registracijo se zavezujete, da ste vpisali točne in pravilne osebne podatke. Zavezujete se tudi, da boste morebitne spremembe kontaktnih in ostalih podatkov sproti posodabljali, če bo prišlo do spremembe le teh. V svojem profilu označite zgolj dejavnosti, ki vas zanimajo in bi jih radi opravljali. V primeru, da imate s kakršno koli dejavnostjo že izkušnje jih prav tako napišite. Na spletni strani irmedia.si se registrirajte zgolj enkrat. Ne ponavljajte svoje registracije, zaradi večje opaznosti ali zaradi katerega koli drugega razloga. Vse večkratno registrirane uporabnike bomo izbrisali iz naše baze.  

Registracijo mora opraviti uporabnik sam in ne tretja oseba v njegovem imenu. Vaš profil bo viden širši javnosti, zato se za registracijo odločite pri polni zavesti in ne pod morebitnim pritiskom ostalih oseb. Podatki v vašem profilu naj bodo prav tako resnični in ne izmišljeni.  

Registrirana oseba mora biti dosegljiva na kontaktne podatke, ki jih je posredovala ob registraciji. V primeru spremembe le teh, jih spremenite tudi v vašem uporabniškem računu, tako da bodo ažurni in točni.  

Na spletni strani irmedia.si se registrirate na lastno odgovornost. V primeru da se v celoti ali samo z delom naših splošnih pogojev ali pogojev uporabe ne strinjate se NE registrirajte v spletno stran irmedia. Za vse, ki ste že registrirani in se prav tako ne strinjate z našimi pogoji se lahko kadarkoli izpišete iz spletne strani. To storite preko menija v vašem uporabniškem profilu, kjer izberete opcijo izbris profila. Z izbrisom se trajno odstranijo iz sistema vsi vaši podatki in fotografije.  

Z nalaganjem vsebine kot so vaše slike in dokumenti se strinjate, da lahko to vsebino uporabljamo in prikazujemo na straneh spletne strani irmedia.si. Ob kakršnem koli kontaktu, ki ga boste sklenili s pomočjo spletne strani irmedia.si ne odgovarjamo za morebitne posledice. Vse kar se tiče nadaljnjega sodelovanja in poteku dela se dogovarjate s podjetjem Zoran Šmid s.p. V primeru, da ugotovite, da vam delo ne odgovarja ga lahko zavrnete.  

V primeru, da pri delu ni prisoten predstavnik spletne strani irmedia.si ste sami odgovorni za vašo varnost in prav tako za sam potek dela. Vse ponudbe za delo so pregledane s strani urednika spletne strani irmedia predenj so javno objavljene na naši spletni strani. V primeru, da se nam ponudba zdi sporna ne bo objavljena na naši spletni strani. Prav tako torej ne bo možna prijava na razpisano delo.  

Pogoji in obveze spletne strani Irmedia Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani so last lastnika in skrbnika spletne strani irmedia.si. Uporabniki, ki posredujejo svoje slike, dokumente in ostale informacije se strinjajo, da jih lahko javno objavimo na naših straneh. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.  

Ponudbe za sodelovanje boste prijavljeni modeli prejemali na elektronsko pošto. Vsako ponudbo lahko sprejmete ali zavrnete. V primeru, da jo sprejmete, pomeni da se s ponudbo strinjate. Ponudbe boste prejemali izključno od skrbnika spletne strani Irmedia.si, v kolikor boste ponudbo prejeli direktno od naročnika jo lahko zavrnete.  

Skrbnik portala praviloma zagotavlja dostop do portala vse dni v letu, 24 ur na dan, razen kadar se vršijo krajši posegi v sistemu zaradi tehničnih razlogov, posodobitve sistema, posodobitve spletne strani ali kadar je portal nedosegljiv zaradi ‘višje sile’ ali ostalih dejavnikov, ki niso odvisni od nas (delovanje celotnega omrežja itd.)  

Spletna stran Irmedia ne zagotavlja arhiva vaših podatkov in ostale vsebine kot so slike in dokumenti, ki jih posredujete. Za varnostne kopije podatkov ste zadolženi vi sami. V primeru izgube podatkov in ostalega materiala, ki ste ga posredovali ne odgovarjamo za morebitno škodo, ki je bila s tem narejena.  

Storitve, predstavljene na irmedia.si ponuja skrbnik sistema irmedia.si. V primeru plačljivih storitev bodo cene objavljene v veljavnem ceniku na irmedia.si. Račun za opravljeno storitev izstavi skrbnik sistema. Naročnik pa se obvezuje poravnati račun v roku, ki je določen na računu.  

Servis Irmedia in ekipa Irmedia ni odgovorna za vsebino, ki jo objavljajo uporabniki servisa, potrudili pa se bomo po najboljših močeh, da bo sporna vsebina čim hitreje odstranjena iz spletne strani irmedia. Na morebitno sporno vsebino nas lahko obvestite tudi po emailu.  

Servis irmedia in ekipa irmedia ni odgovorna za kakršna koli morebitna nesoglasja med ponudniki dela (podjetji in posamezniki) in ostalimi prijavljenimi uporabniki.  

Servis irmedia in ekipa irmedia je zgolj posrednik, zato nismo odgovorni za morebitne probleme in ostale spore med registriranimi uporabniki. Vsakega ponudnika dela bomo po najboljših močeh preverili ali je njegova ponudba resnična in resna. Zgolj resne ponudbe bodo tudi objavljene na naših straneh oz. posredovane našim prijavljenim članom. Dolžnost ponudnika dela pa je da zagotovi vsa potrebna sredstva za potek in izvedbo dela. Sem spadajo ustrezni pogoji dela, dogovorjeno plačilo in rok plačila, delo, ki ustreza njegovemu opisu itd.  

Kljub vpisu v našo bazo vam NE MOREMO garantirati uspeha. Potrudili pa se bomo po najboljših močeh, da čim večim omogočimo dobro kariero. Prav tako se bomo po najboljših močeh potrudili tudi za to, da tisti ki delo ponujajo dobijo kar najbolj primerne kandidate. Uporabnika za katerega ugotovimo, da kakor koli krši predpise in pogoje sodelovanja lahko brez predhodnega obvestila izbrišemo iz naše baze. Prav tako lahko brez obvestila izbrišemo tudi sporno vsebino, ki jo posredujejo naši člani (slike, dokumenti, članki itd.)  

Na spletni strani irmedia.si ste torej vsi registrirani uporabniki prijavljeni na lastno odgovornost. Ekipa irmedia ne odgovarja za morebitne posledice in spore prav tako ekipa ne nosi nobene odgovornosti povezane s čimerkoli. V primeru da se s pogoji ne strinjate in jih ne sprejemate vam registracijo odsvetujemo.